Onze klanten

Home/Wie zijn wij?/Onze klanten

Onze klanten

Kmo’s en zelfstandigen

Kmo’s en zelfstandigen focussen hun middelen op hun core business. Velen van hen moeten dus een beroep doen op onderaannemers die volledig verantwoordelijk zijn voor hun computerpark, advies, leveringen, herstellingen, tussenkomsten en onderhoud. Dat is de rol die BDE Group op zich neemt.

Hotels

De hotelsector kreeg het zeer hard te verduren na de crisis van 2009 en heeft zijn kostenstructuur fors moeten inkrimpen door een beroep te doen op onderaannemers. Om competitief te blijven hebben de hotels en apparthotels bovendien wifiverbindingen ter beschikking moeten stellen van hun cliënteel. Dat vergt installaties, onderhoud en een hotline. Al die faciliteiten behoren tot de metiers van BDE Group.

Lokale collectiviteiten, ministeries, politie en defensie

De lokale collectiviteiten hebben het spectrum van hun bevoegdheden fors zien toenemen, zonder dat de middelen daarvoor evenredig zijn toegenomen. Dat betekent dat ze hun methoden moeten herzien om de productiviteit op te drijven. Het online beschikbaar stellen van diensten, de communicaties tussen de diensten en de budgettaire beperkingen die tegenover de verkozenen moeten worden nageleefd zetten de Belgische gemeenten en OCMW ertoe aan een beroep te doen op professionals die hen helpen bij het herschrijven van de procedures, het zoeken naar de beste informatica-architectuur en de opleiding van het personeel.

Export

Een netwerk van langdurige relaties bevoorraadt hun vraag naar informatica-uitrusting bij de groep. Een goed inzicht in de mechanismen van beveiligde betalingen en de eraan gekoppelde logistiek hebben de bevoorradingen van grote bedrijven omgezet in recurrente business.

Scholen en universiteiten

Om het syndroom van het ‘zwarte scherm’ in de klas te vermijden, zijn schoolinstellingen bijzonder gevoelig voor de betrouwbaarheid van hun informatica-uitrusting en tegelijk ook voor de reactiviteit van de partner in pechverhelping/installatie. Al 37 jaar is BDE Group een grote speler in de levering en installatie van computermaterieel in heel wat scholen en universiteiten in Brussel.

BDE Group heeft bovendien het voordeel dat het die instellingen kan beleveren met tweedehands materieel met waarborg, vanuit een gevoeligheid voor de verhouding kostprijs/performance volgens de behoeften van de klant.

Ziekenhuizen

De consolidatie van medische instellingen heeft onder meer als gevolg dat de budgetten van de sociale zekerheid krimpen, waardoor de informaticaverantwoordelijken van de ziekenhuiscentra voor grote uitdagingen komen te staan: verhoging van de capaciteit van de servernetwerken en communicatie tussen de verschillende sites.

BDE Group bedenkt en levert de oplossingen die inspelen op hun vereisten.

Zij vertrouwen ons

Onze klanten vertellen

 • GEI

  "On confie ce qu’il y a de plus précieux pour nous, notre réseau informatique. Pour nous c’est le plus important : on peut faire confiance à Bisoft."

  Mme Dermont, directrice administrative de GEI

 • Socatra

  "La proximité et les liens humains sont des atouts majeurs qu’offre BDE Group. Les contacts avec les techniciens se passent très bien. "

  Pierre Giot, directeur de projets

 • Gamah

  "Ce que j’apprécie tout particulièrement chez Bisoft, c’est qu’on ne me propose pas le matériel le plus cher, mais le matériel qui est le plus adapté à nos besoins."

  Vincent Snoeck, Directeur Gamah

Meer weten

CONTACTEZ-NOUS !

Pour plus d’infos ou pour demander un devis, contactez-nous !
Nous nous ferons un plaisir de vous répondre.

Info@bde-group.be
+32 2 880 12 00

NEEM CONTACT MET ONS OP !

Wenst u meer informatie of een prijsofferte, neem gerust contact met ons op!
We antwoorden graag op al uw vragen.

Info@bde-group.be
+32 2 880 12 00

CONTACT US !

For more information or to ask for a quote, contact us!
We will be happy to answer you.

Info@bde-group.be
+32 2 880 12 00

SUIVEZ-NOUS !

Inscrivez-vous à notre newsletter
Nous utiliserons votre adresse email uniquement pour l’envoi de notre newsletter. Vous pouvez vous désinscrire quand vous le souhaitez en bas de page de chaque newsletter. Pour plus d’informations, cliquez ici.


VOLG ONS !

Schrijf u in voor onze newsletter (in frans)


FOLLOW US !

Subscribe to our newsletter (in french)


RENDEZ-NOUS VISITE

Nous nous ferons un plaisir de vous accueillir!
Nos points de vente & ateliers techniques
Notre salle de formation

AFSPRAAK VOOR EEN BEZOEK

We ontvangen u met plezier!
Onze verkooppunten
Training center

VISIT US

We’ll be delighted to see you!
Our sales outlets
Our training center