Loading...

Particulieren

Home/Wie bent u?/Particulieren

Particulieren

Onze technische ateliers

U hebt pechverhelping of technische assistentie nodig? U wilt dat wij een nieuwe uitrusting bij u komen installeren? U hebt problemen met uw internetverbinding? U wenst een opleiding te volgen rond het gebruik van uw computer, het internet, e-mail of een bepaalde software?

Meer weten

Onze verkooppunten

Genval
La Louvière
Marcinelle
Namur

U zoekt huurmaterieel?

 Voor enkele uren, enkele dagen of zelfs enkele maanden? Bij Ecologic kunt u alle computer- en multimediamaterieel huren dat u nodig hebt voor een tijdelijk event (beurs, opleiding, stage, draaidagen enz.).

Onze grote troef? Aangezien ons verhuurmaterieel zeer regelmatig wordt vernieuwd, is het recent en kwalitatief.

Meer weten

Innoverende oplossingen, en antwoorden voor uw noden.

De diversiteit aan informatica-producten maakt het voor de gebruiker moeilijker om een keuze te maken, en zorgt er vaak voor dat het potentiel van deze producten slechts gedeeltelijk gebruikt wordt. Ecologic biedt een oplossing voor deze problematiek.
In onze Solution Shop zal u niet verloren lopen zoals tussen de rekken van een winkel of de pagina’s met te complexe informatie van een fabrikant of webshop.

Professionele en particuliere klanten, zoeken meer een meer een globale oplossing die perfect aansluit bij hun noden. Losse producten volstaan niet meer. Ecologic biedt u een vertrekpunt en een referentiepunt voor dergelijke oplossingen, en garandeert u een onderlinge compatibiliteit.

Ecologic spitst zich toe op de meest recente trends binnen de ICT, alsook op nieuwe werkmethodes die een centrale plaats innemen in het kader van de veiligheid, mobiliteit, cloud computing, beheer van uw beeldmateriaal, afdrukken, communicatie-mogelijkheden en sociale netwerken.

Meer weten