Uw informaticapartner !

Onze passie: onze klanten op een gepersonaliseerde manier begeleiden en adviseren

Voor het beheer van uw IT-infrastructuur, voor de aankoop van IT-materieel of voor de veiligstelling van uw installaties en gegevens: wij bundelen de talenten die een oplossing-op-uw-maat bedenken en ontwikkelen.

U kunt op ons vertrouwen en ons uw noden toevertrouwen. We doen er alles aan om erop in te spelen.

“Aan uw zijde sinds 1992 … al”

Bernard Persoons - CEO

Bernard Persoons – CEO

Bij het schrijven van deze regeltjes als inleiding op de presentatie van onze groep, borrelt er diep in mij een gevoel van ondernemersfierheid op. Het is een gevoel dat ik graag wil onderstrepen in deze periode van technologische omwenteling die ons nieuwe uitdagingen aanreikt.
Dit avontuur was alleen mogelijk dankzij de drijvende kracht die het menselijke kapitaal van onze groep belichaamt. Ik denk hierbij aan onze medewerkers van het eerste uur, maar ook en vooral aan de klanten die het beheer van hun informatiesystemen toevertrouwen aan de talenten die ons team rijk is.
Binnen BDE Group is de overdracht een essentiële waarde. En daarmee bedoel ik niet alleen de intergenerationele overdracht, maar ook het delen van vaardigheden met de technologische partners die we streng selecteren en met de technische teams van de klanten die we begeleiden.
In de loop van zijn evolutie heeft BDE Group zijn dienstverlening toegespitst op lokale entiteiten, ziekenhuizen, hotels, onderwijs en distributie, maar ook op de begeleiding van zowel private als publieke dienstverlenende bedrijven.
Daarom houden onze teams een veeleisend opleidingsniveau in stand, zorgen ze voor een totale inzet en zijn ze gedreven door spitstechnologie, tot grote tevredenheid van onze klanten die ons in ruil belonen met hun trouw. En daar zijn we terecht trots op.
BDE Group is gelijk ook een onderneming op mensenmaat, waar iedereen zijn plek heeft, met zijn eigen vaardigheden en waarden. Na drie jaar samenwerking met de diversiteitscel van Actiris, werd BDE Group trouwens gelauwerd met het Diversiteitslabel.
Dat plan kreeg een concrete invulling door de aanwerving van mensen met een handicap, door de aanleg van opleidingsruimten voor mensen met een beperkte mobiliteit en door het uitwerken van een opleidingscatalogus voor slechthorenden.
Dit is in een notendop wat ons kenmerkt. Ik nodig u graag uit om kennis te maken met de beroepen van de verschillende entiteiten van BDE Group.